tiistai 26. kesäkuuta 2018

Ensimmäinen oma ulkomaanmatka täältä tullaan


Valmiina matkaan lähdössä 


Vihdoin pääsimme kauan odotetulle omalle matkalle. Lähdettiin aamulla aikaisin liikkeellä pikku-bussilla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja kohti uutta maata. Matkamme kentälle sujui oikein mukavasti kunnes olimme hieman myöhässä aikataulusta ja tulikin kiire, HUPS!

Perillä Helsinki-Vantaan kentällä 

Turvatarkastus jonossa 

Check-In: ssä kesti oletettua kauemmin, kun osalle ei satu tulostettua jatkolennolle lippua. Tämän jälkeen suuntasimme portille ja muutamat tulivat juosten paikalle pari minuuttia myöhässä tiukan turvatarkastuksen takia. Kaikki kuitenkin pääsimme koneeseen ja käänsimme nokan kohti Istanbulia. Lento oli lyhyt ja kesti vain kolme tuntia sekä ruoka oli maittavaa.




Kohti viimeistä päämäärää, Bulgarian Sofiaa.

Saavuttua perille Istanbuliin vaihdoimme konetta ja suuntasimme kohti lopullista päämäärää, Bulgarian Sofiaan. Lento meni hyvin, mutta perillä ilmeni ongelma kun yksi laukuistamme oli jäänyt edelliselle kentälle vaihdossa. Hetken selvittelyn jälkeen lähdimme hotellille ja pääsimme syömään ja nukkumaan.


Kaiken kaikkiaan ensimmäiseen päivään mahtui paljon tapahtumia niin hauskoja kuin kiireellisiä kommelluksia. Muista käydä seuraamassa myös seuraavina päivinä meidän kuulumisia täällä se muun somen kautta:

Instagram -> Kimurantti_
Facebook-> Kansatanssiryhmä Kimurantti

Terveisin,

 Ossi & Birgitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti